29 desember, 2008

Ray Caesar - surrealistisk skjønnhet

Kom over websiden til Ray Caesar og ble så imponert at jeg bare måtte dele det med dere! Ta en titt på disse flotte illustrasjonene. Alle er laget digitalt, og på websiden kan dere lese mer om metoden kunstneren bruker.




20 desember, 2008

Gledelig jul!

Ønsker dere alle sammen en riktig god jul!
Photobucket

12 desember, 2008

Julemarked! Kom og kjøp!

I dag åpnet julemarkedet i Østre Skostredet 5 i Bergen. Vi er 6stk fra klassen min på kunsthøgskolen som har gått sammen om et bord, og vi blir å finne bak det bordet fra kl.12-17 også lørdag og søndag. På julemarkedet selges design og kunsthåndverk av mange slag, så her er det noe for enhver smak!


Kom innom for en titt! Østre Skostredet 5, fredag-søndag fra 12-17!

02 desember, 2008

Fabuleux destin d'Amélie Poulain






Den fabelaktige Amelie kan bare beskrives som akkurat det; fabelaktig! Denne filmen er fantastisk på alle måter. Den er søt, sjarmerende, morsom, alvorlig, detaljrik.. kunne fortsatt i det uendelige. Har sett filmen mange ganger, og hver gang oppdager jeg noe nytt. Noe nytt som fanger oppmerksomheten min, som treffer meg midt i hjertet. Filmen er så stemningsfull og vakker, musikk og scenografi setter prikken over i´en. En opplevelse, en nytelse og ikke minst en kilde for inspirasjon. Drøm deg vekk med kjærlighet, gjemte skatter og rampestreker fra Fabuleux destin d'Amélie Poulain i helgen.

01 desember, 2008

Plakater som varmer og underholder!





På kafeén/utestedet Legal i Bergen har de en sinnsykt kul plakat, som jeg merka meg for en tid tilbake. Heldigvis fikk jeg skrevet ned navnet på produsenten av plakaten, og det finnes utrolig mange kule og morsomme varianter! Plakatene kan bestilles hos Lip International, disse er fra "bikini" serien og har en retro humoristisk look.

Den under har en litt annerledes stil, men er så morsom at jeg bare måtte ta den med!