28 juli, 2009

Kitsche knagger



Sist jeg var hjemme bladde jeg fort gjennom et BoBedre hos min søster, og forelsket meg helt i noen søte, gammeldagse plastknagger. Overraskende nok er ikke alt i interiørmagasinene svimlende dyrt, og heldigvis for meg så var knaggene faktisk fra Nille av alle steder! En aldri så liten investering, 10kr pr. stk. Mange motiver å velge mellom, jeg likte best fuglene som var ekstra "kitsche". Perfekt hedersplass for min nye venn Holga!

Holga Express!




Hurra! I dag kom Holga kameraet mitt med posten!! 4 dager fra Hong Kong til Bergen, ikke verst det. (Fine frimerker på pakken også, det er alltid koselig.) Må kjøpe film på vei til jobb i morgen, gleder meg veldig til prøve Holga nå!

23 juli, 2009

BAGS - by petch



Ny veske-kolleksjon er underveis! Retro, resirkulert, urbant og "one of a kind" for å gi noen stikkord. For mer info og smakebiter se her!

Kommer snart for salg hos Sanseliv,
Jacobsfjorden på Bryggen!

21 juli, 2009

Holga Baby ♥

Nå har jeg bestilt mitt etterlengtede Holga 120N! 
Ååååh som jeg gleder meg! 

Hva er bra og spennende med Holga? Jo for eksempel; 2 ulike formater 4,5x6 og 6x6, mulighet til å kontrollere eksponeringstid med en enkel knapp, dobbel eksponering - altså et foto på toppen av et annet, uforutsigbare lyslekkasjer osv. Man kan også kjøpe en rekke tilleggsutstyr som gir muligheter for å bruke farget blitz, ulike filter, fisheye linse, polaroid bakstykke.. U name it! Sånn ser den nye vennen min ut:



Og med litt øvelse kan jeg forhåpentligvis ende opp med sjarmerende og kule fotografier, for eksempel sånn som disse:


Foto: 6oh - lånt fra Flickr


Foto: catbagan - lånt fra Flickr

19 juli, 2009

skattene mine.

street art i bergen.

10 juli, 2009

syltetøy.

En nokså produktiv dag i dag. Jeg har fått tatt en etterlengtet runde på bruktbutikker, og samtidig en runde på Ikea. Det resulterte i noen innkjøp av praktiske ting som en tupperware mugge, en duk og noen norges glass på Fretex. Og fra Ikea fikk jeg med meg noen meter stoff og en lavendelplante til å ha på trappa. På vei hjem kjøpte jeg jordbær, gikk innom hele 3 butikker for å finne syltepulver og fikk til slutt lagd jordbærsyltetøy! Mmmm..







08 juli, 2009

Tilbake i Bergen.



Min første dag i Bergen på over en måned. Den starta med torden og lyn, og masse regn. Fikk gått ut en tur når tordenværet flytta på seg, og endte opp med å kjøpe nytt forkle på NMS gjenbruk for 15kr.

04 juli, 2009

Sol.

summer!

Jeg trosser nordavinden og hyller sola i mammas gamle barnekjole og tante Evas gamle sandaler!

03 juli, 2009

Finders Keepers.

Sammen med gamle fjernsyn, ødelagte hvitevarer og diverse annen elektro-retur (for det er det de kaller det, alle tingene som står på baksiden av elektrobutikken på Smøla og ruster i vær og vind) fant jeg i går denne kule lampen.
Den lå på bakken, face down i grusen.

rescued from the dump.

For å være helt sikker på at jeg ikke ble tatt for tyveri spurte jeg om lov til å ta den, og det var mer enn greit (kjære vene!). Etter en liten vask ble den god som ny, den lyser som bare det! Skjermen har fått seg en skikkelig smell, men bulken er nesten litt sjarmerende! Pappa kunne retta den ut igjen sa han. Tror jeg lar den være sånn den er likevel.