24 januar, 2011

Dagligliv og dagdrømmer.

Jeg jobber for tiden med dagdrømmer, og spesielt egne forestillinger rundt dagliglivsscener. Det blir gjort mye research om dagen, og jeg kom over fotografiene til Rune Johansen - som bare er helt fantastiske! Bildene hans er sagt å være "så hverdagslige at de blir betydningsfulle", noe jeg sier meg helt enig i. Takk for inspirasjon, Rune Johansen! Her er noen smakebiter, og mer kan dere se her.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Foto: Googlet/www.runejohansen.com

13 januar, 2011

Eksamen.

Photobucket

Ja, nå har alvoret starta. Bachelor-eksamen fra nå og fram til midten av mai! Hej då kafébesøk, venner og turer på Fløyen. (Eller ikke. Det blir mye arbeid framover, men pauser er livsviktige! Så jeg skal nok få prioritert litt sosialisering også.)

12 januar, 2011

Ny bydel.

I desember flytta jeg ut av Bergen sentrum, til Danmarksplass. Nå begynner jeg så smått å bli vant til det, og har stor tro på at karismatiske Bien Bar blir den nye hang-out plassen framover!

Photobucket
Foto: www.bienbar.no


Den opprinnelige planen for Danmarksplass ble først utformet av arkitekten Ole Landmark, som vant en konkurranse i 1937. Det sies at da navnet på området ble offentliggjort, så reiste Ole Landmark seg opp og takket høytidelig. Han hadde nemlig hørt skjevt, og trodd at stedet skulle hete Landmarksplass... Bare deler av planen ble gjennomført, og i dag er det for meg Bien Bar og gamle Forum Kino som stikker seg fram som ekte perler på Danmarksplass.

02 januar, 2011

Living and loving - in the moment.

Photobucket

Under årets juletre befant det seg et lite knippe presanger til meg, små skatter som jeg ble veldig glad for! Blant annet parfymen Parisienne fra YSL som stod øverst på ønskelista. Og like høyt opp stod også en marineblå Kånken-sekk fra Fjällräven - nå kan jeg endelig bære med meg alle skoletingene mine uten å føle meg som en datanerd. Hurra!

Godt nyttår folkens!
(Har dere noen nyttårsforsetter da? - Jeg skal bestå bacheloreksamen, få meg jobb og leie ateliér!)