15 desember, 2011

Når en pepperkakebaker.



Det blir ikke mange sorter bakst her i huset i år. Vi skal jo begge reise hjem for å feire jul med familiene, og der regner jeg med det blir mer enn nok småkaker og godsaker. Men i anledning gløggkveld med jentene ble det i allefall serinakaker og pepperkaker. En boks med deig fra Ikea holdt til en full kakeboks og et lite pepperkakehus!

01 desember, 2011

Advent.




Første søndag i advent har passert, stjerna er på plass i vinduet og jeg har pynta kvisten med julekuler. Og ja, jeg vet det er litt i tidligste laget. Men når man ikke skal være hjemme i jula er det kjekt å få litt stemning i hus likevel. Neste uke blir det jentekveld med førjulskos i heimen; pepperkaker, mandariner og gløgg. Og julemusikk så klart! Derfor hadde jeg lyst til å pynte med en julestjerne også, dessverre mista den alle sine grønne blader da jeg pakka den ut av plasten - ser litt stusselig og naken ut nå stakkars. (Moralen er: ikke kjøp julestjerne til 20kr. om de ser aldri så fine ut i butikken.)

Uansett, det nærmer seg jul med stormskritt! Må snart se å få kjøpt/laga litt julegaver også, selv om det føles veldig unaturlig når det er plussgrader og høstregn ute. Hvor blir det av snøen?

Tar gjerne i mot tips til julestemnings-spilleliste. Hva er din favoritt julesang?
God adventstid alle sammen!